New York är en fantastisk stad att besöka, men det är inte alltid lätt att hitta de bästa krogarna. Vi tipsar om de bästa krogarna just nu- glöm bara inte bort att boka bord!
De bästa krogarna i New York just nu
Mest läst i kategorin
Det är tidningen Forbes som listar de bästa krogarna i New York i oktober. Så skynda att boka en weekendresa innan krogarna tappar sina fina recensioner.
Quality Bistro
120 West 55th Street
The Lounge at le Bourdain
155 West 51st Street
Loungen på restaurang le Bourdain är mindre formell än matsalen. A la carte menyn varierar men klassiker ostron och kaviar finns alltid på menyn. Här behöver du dock ta med dig plånbok modell större.
Café D’Alsace
Som man hör på namnet så hämtar Café D’Alsace inspiration från Alsace regionen i Frankrike. Här ska du äta klassiker som moules frites och boudin blanc med sauerkraut. Och testa en crêpe soufflé till efterrätt.
Balthazar
Av många är Balthazar ansedd som den bästa franska bistron i New York. Hit går du för att titta på folk, både på frukost, lunch och middag, men också för att maten håller hög kvalitet. Passar både en yngre och en äldre publik.
Le Bilboquet
Här på Upper East Side serveras fransk “comfort food” i lågmäld miljö. Vill du smälta in så se till vara välfriserad och klädd i moderiktiga kläder. Har du tur kan din granne på lunchen vara amerikanska Vogues chefredaktör Anna Wintour, eller världsstjärnan Sting. Vinlistan är gedigen men priserna är också därefter.
The Penrose
Gastropuben Penrose serverar gedigen brunch i irländsk pub-miljö. Här serveras rätter som är lätta att dela på. Utbudet av ovanliga whiskey-sorter och ale gör det lätt att prova en för mycket.
Cafe Luxembourg
Cafe Luxembourg har i fyrtio år serverat klassiska franska rätter i bistro-miljö till kräsna New York-bor. En av restaurangens mest populära rätter är “New York strip steak”. Den serveras med vitlökssmör, Rouqefort eller sauce au poivre, och krispiga pommes som tillbehör.
Läs hela artikeln från Forbes här