Dagens PS

Rejlers och Jernhusen tecknar ramavtal

Rejlers Jernhusen
Rejlers har tecknat ett ramavtal som gäller tekniska konsulttjänster inom flertalet kompetensområden med Jernhusen, ett statligt fastighetsbolag som äger och förvaltar järnvägsstationer, underhållsdepåer och kombiterminaler över hela Sverige. (Foto: Rejlers)
Innehållspartner – Rejlers
Innehållspartner – Rejlers
Uppdaterad: 23 nov. 2021Publicerad: 15 okt. 2021

Rejlers och fastighetsbolaget Jernhusen har tecknat ett ramavtal omfattande tekniska konsulttjänster inom flertalet kompetensområden.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Avtalet innebär att Rejlers utökar samarbetet med Jernhusen och fortsätter att stötta bolaget i olika bygg- och fastighetsprojekt. Avtalet gäller två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.  

Ramavtalet omfattar teknikkonsulttjänster inom samtliga kompetensområden som Rejlers erbjuder, däribland projekt- projekterings- och byggledning, el, tele, data, arkitektur, mark, miljö, geoteknik samt infrastruktur. 

Bidra till hållbar samhällsutveckling

“Vi ser fram emot ett fördjupat samarbete med Jernhusen och få möjlighet att hjälpa bolaget i deras utveckling och i arbetet med att bidra till en hållbar samhällsutveckling”, säger Jonas Holmstedt, divisionschef Buildings på Rejlers i ett pressmeddelande

Jernhusen är ett statligt fastighetsbolag som äger och förvaltar järnvägsstationer, underhållsdepåer och kombiterminaler över hela Sverige. Jernhusens koppling till järnvägen är central och ger bolaget unika möjligheter att bidra till en hållbar samhällsutveckling där människor väljer att resa och frakta med tåg. 

Läs mer: Är Göteborg Sveriges Klondike?

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Innehållspartner – Rejlers
Innehållspartner – Rejlers

Inlägg producerade på uppdrag av Rejlers.

Innehållspartner – Rejlers
Innehållspartner – Rejlers

Inlägg producerade på uppdrag av Rejlers.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS
Spela klippet

Skärpta straff för olaglig finansiell verksamhet 

Nu ska finansbrott likställas med organiserad brottslighet. Det anser Ekobrottsmyndigheten, som kräver hårdare straff för brott på finansmarknaden. Se mer i videon ovan. Rikard Jermsten är nytillträdd generaldirektör och chef för Ekobrottsmyndigheten. Han anser att finansbrott är lika allvarliga som organiserad brottslighet. Därför behövs hårdare straff. MISSA INTE: Thedéens skarpa varning: Värre läge än 2020 […]