Dagens PS

Mästerkockens nya krog - en besvikelse

Mathias Dahlgrens nya
Mathias Dahlgrens nya
Ola Söderlund
Ola Söderlund
Uppdaterad: 31 mars 2017Publicerad: 31 mars 2017

Det här skriver Di Weekends team, som testat Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang Rutabaga på Grand Hôtel.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Spela klippet
Mat & Vin

VIDEO: Billigaste vin hittas på Arlanda

10 nov. 2024

“Menlöst och på gränsen till hutlöst”, är omdömet i artikeln.

2.500 kronor hamnar notan på för tidningens två utsända personer.
“Det är på tok för mycket”.

“Men nu sitter vi med en morot som är just en morot. Och även om den är bakad i en dyr Jospergrill så är det just bara en morot. En morot som kostar 250 kronor”, skriver Di Weekends krogpatrullduo, som vet att Mathias Dahlgren kan bättre – han är en av Sveriges bästa kockar.

Men den här gången gjorde han alltså smaklökarna besvikna.

“Vi lämnar Rutabaga, fortfarande lite hungriga och med tom plånbok”, avslutar magasinets krogreportrar.

MISSA INTE: Här är Sveriges bästa matkrogar  >

LÄS ÄVEN: Diskare blir delägare i stjärnkrog  >

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Ola Söderlund
Ola Söderlund

Mångårig journalist med erfarenhet från en rad medier. Bevakar i huvudsak börs- och finansmarknaden för Dagens PS.

Ola Söderlund
Ola Söderlund

Mångårig journalist med erfarenhet från en rad medier. Bevakar i huvudsak börs- och finansmarknaden för Dagens PS.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS